Гаражни врати

  /  
  /   Гаражни врати
Гаражни врати
1. Секционни гаражни врати " Хьорман" - Когато става въпрос за гаражни и индустриални врати името " HOERMANN" е еталон за качество. Години наред диктува тенденциите в тази област. Със или без термоизолация, секционните гаражни врати имат само предимства.

Секционните врати се модели, изградени от отделни платна ( обикновено 4 бр), които при отваряне се качват под тавана като така се пести място в гаража. Същевременно няма никакво изнасяне напред на вратата, което е много удобно за паркиране плътно и пред гаража, както и за монтаж в непосредствена близост до тротоари и пешеходни алеи. Секционните врати са за предпочитане когато целим максимално използване на светлия проходим отвор на гаража, без да изгубим и сантиметър ( заб: има конкретни условия). Производителя от Германия предлага богат избор от задвижвания, декори, изолации, остъкляване и ред други, всички съответстващи на най- строги стандарти за качество и практичност. Предпочитаните модели за монтаж са LTE 40 ( когато става въпрос за врата без топлоизолиращ слой) и EPU 40 – двустенна, с топлоизолация 40/ 20 мм. Това са най- популярните секционни врати, предпочитани от клиентите на “РемАл” ЕООД. Предлагат се стандартно в бял цвят, релефна повърхност "woodgrain" и мотив с хоризонтални линии. Препоръчва се автоматично задвижване за по- голямо удобство, което можем да изпълним по всяко време- по време на монтажа на самата врата, както и винаги на по- късен етап.
            Ето и примерни цени с вкл. монтаж:

EPU 40- 2375мм/ 2250 мм = 1969лв ( термоизолирана врата)


2. Врати " летящо крило" ( бери) - прибира се на тавана за пестене на място. Произведени са в съответствие със строгите немски стандарти и производствени практики. Предлагат широка гама модели, декоративни форми и цветове. Посредством въртеливо- постъпателен ход тази врата при отваряне се качва на тавана и подобно на секционните врати се пести място. Изработена е от здрава релефна поцинкована стоманена ламарина и в комбинация с нанесеното висококачествено прахово- полиестерно покритие тази врата е защитена от корозия по цялата си повърхност. Предлага се в разнообразни мотиви - на вертикални ивици; на отделни касети; с различни видове прозоречни остъклявания; с естествени дървесни фурнири и много др. Най- популярния мотив е 902- вертикални ивици профилирана стомана с широчина около 60- 70 мм. Релефа придава здравина, а формата способства за лесното поддържане и почистване, като се улеснява и самопочистването на вратата.Предлаганите цветове без оскъпяване са стандартните бял ( RAL 9016) и землисто кафяв ( RAL 8028). Размерите са стандартни през определен интервал във височина и широчина, като за монтаж се избира най- големия размер, който е подходящ за отвора. Възможностите за монтаж за различни, специфични според всеки конкретен случай- изнесени напред, извън светлия отвор; отвътре спрямо стените и трегера както и в самия светъл проходен отвор. Заключването става посредством 2 броя брави в двата долни края на вратата ( отляво и отдясно), които възпрепятстват нежеланото повдигане и усукване на вратата отвън. Има опция и за монтаж на трета брава, която заключва в горната греда за по- висока степен на сигурност. Конструкцията е проектирана за безпроблемна работа, като практически е изключен риска от падане на вратата от горно положение, блокиране на заключването или късане на балансиращите пружини. Последните са осигурени многократно от скъсване посредством система от няколко пружини в една- при евентуално скъсване на някоя от пружините другите действат като подсигуряващи( патент на "Хьорман"). Има възможност за монтаж на топлоизолационни панели отвътре на крилото за постигане на по- висок комфорт и температури в помещението.
Всички модели “ Бери” имат възможност за автоматизация на тяхната работа, като същевременно могат да се изключат механичните заключващи брави, както и да останат за по- висока степен на сигурност. За последното е необходимо поставяне на специална приставка, разработка на “ Хьорман”, която прави възможна едновременната работа и на двете системи за заключване.
            
Имат и неоспоримо ценово предимство: мотив 902 ( вертикални линии) 2375/ 2125 мм= 790 лв с монтаж


3. Ролетни врати - Особено подходящи при нестандартни размери, както и за монтаж като охранителни ролетки. Изработени от поцинкована стомана с дебелина 0,7 мм с прахово полимерно покритие те притежават завидна корозионна защита и здравина. Специално огънатия "омега" водач е с тефлоново и четково уплътнение за намаляване триенето и неприятния шум при движение. Ламелата може да бъде плътна, перфорирана или термоизолирана алуминиева, както и комбинация от първите две, плюс решетъчна( тип меандър)
ситна перфорация
    
ситна перфорация
тип "оплетка"
едра перфорация
плътна ламела

4. Дворни плъзгащи се врати - " РемАл " предлага на Вашето внимание проектиране, изработка и монтаж на дворни врати изработени от алуминий, автоматизирани и според личните Ви предпочитания. Възможност за боядисване по RAL, вграждане на пешеходна врата, монтаж на фотоклетки, сигнални лампи, както и вградено отопление на релсата. ( вж. фотогалерия)
 
с вградена пешеходна врата
 

     
  
5. Автоматизация на гаражни врати - Всички видове гаражни врати и охранителни ролетки позволяват автоматизиране на тяхната работа. Без значение вида на вратата, от кого е монтирана и т.н. ние можем да изпълним автоматизацията в удобно за вас време. Убедете се сами!

            

6. Монтаж на антипаркинг устройства - с или без автоматизация, монтаж на бариери. 24 мес. гаранция

Друга основна услуга, предлагана от нашата фирма е ремонт и поддръжка на гаражни врати и охранителни ролетки. За подробности посетете www. pvcremont.com