Дограма

  /  
  /   Дограма
Дограма

PVC дограма: Предлагаме на нашите клиенти само и единствено доказалите се немски профили VEKA и Rehau с монтажна дълбочина 70+ мм. Безкомпромисното качество постигаме благодарение на оригиналните армиращи профили, тройнорегулируем австрийски обков "MACO" или немски " Siegenia", качествените флоатни стъкла и не на последно място дългогодишния опит на нашите специалисти. Наред със стандартните варианти от бял профил в комбинация с прозрачни стъклопакети, предлагаме и профили в познатите цветове дъб- светъл и тъмен, махагон, череша, орех и т.н. Сега цените ни започват от 140 лв/ кв.м, с включен монтаж и ДДС!

“Рехау”  и "VEKA" са едни от основните производители на pvc профили за прозорци и врати в Германия. Фирмите са с богата история и респектиращо развитие. Предлагат множество продуктови решения в областта на прозоречната и фасадна техника, сградна техника и подземно строителство. Добре познати са на българския пазар най-вече с присъствието си като едни от основните доставчици на пвц профили за дограма и фасади. Основните пвц прозоречни системи които “ РемАл” ЕООД предлага са:


- REHAU Euro-Design 70-
ефективно решение за жилищни и индустриални нужди от висок клас с основни характеристики:
• 5 камерна система
• строителна дълбочина 70 мм
• гладка бяла повърхност, лесна за почистване
• топлоизолация: Uf= 1,3 W/m2K
• спестена енергия: до 56% (База за сравнение: дърво/прозорец от PVC с Uw =2,7 W/m?K)
• шумоизолация: до клас на защита от шум 4 (VDI 2719)
• защита от взлом: до клас на защита 2 (DIN V ENV 1627)
• уплътняване срещу силен дъжд и вятър: до група C (DIN 18055)
• екологични профили- рециклират се

Тази система притежава редица възможности за избор на крила - прави или заоблени, цветове- чрез фолиране; лак или алуминиева капачка; по- масивни и широки стъклопакети. Минималната ценова разлика в сравнение с 3- камерната по- стара система ( политика на налагане на 5 камерните профили) прави тази серия предпочитана за производство на врати и прозорци от все по- голяма част от клиентите и доведе до спиране предлагането на 3 - камерни профили. С подходящ стъклопакет, комплект обков и аксесоари можем да постигнем най- високи нива на топлоизолация, шумоизолация, защита от взломни действия, естетическа и функционална издържаност.

       

Euro-Design 86 plus- топ решение за пестене на енергия, с основни характеристики:

- Монтажна дълбочина: 86 mm
- Брой на камерите: 6 камери
- Топлоизолация: Uf = до 1,1 W/m2K
- Шумоизолация: до SSK 4
- Защита от взлом: до клас на защита 2
- Пропускливост на въздух: 4 (DIN EN 12207)
- Уплътняване при силен дъжд и вятър: 9A (DIN EN 12208)
- екологични профили

С помощта на профилите от тази система се постига направа на дограма от най- висок клас. Масивните профили идеално се комбинират с широки тройни стъклопакети ( двукамерни стъклопакети), като същевременно не намаляват видимостта ( комбинацията каса-крило е с видима ширина само 115 мм). Високоустойчиви на усукване и деформации, благодарение на оригиналната стоманена армировка. Притежават висока степен на уплътнение при силен дъжд и вятър поради специфичната геометрия на профилите. Предпочитани за нискоенергийни къщи и саниране на стари сгради, насочено към пестене на енергия.
Винаги сме на Ваше разположение да изготвим оферта, според индивидуалните Ви предпочитания. Убедете се сами!

Алуминиева дограма : С или без термомост алуминиевите профили" ETEM" са добре издържани естетически и функционално. За жилищни нужди се използват главно за направата на вътрешни ( интериорни врати), врати за бани и мокри помещения; остъкляване на балкони. Подходящи са за търговки помещения и стъклени витрини. Цветовите варианти са далеч по- разнообразни в сравнение с PVC профилите, защото позволяват боядисване по немската цветова скала RAL
Поради по- високата топлопроводимост на материала в сравнение с ПВЦ профилите алуминият губи своята привлекателност за направата на врати и прозорци за жилищни нужди. Въпреки това приложението му остава сериозно.
“ РемАл” ЕООД предлага алуминиева дограма, изработена от профилите “ ЕТЕМ” , “Lorencoline” или "Unicom". По Ваша заявка сме в състояние да изпълним поръчка от почти всички алуминиеви прозоречни системи. Основните серии с които работим са следните:


- серия Е1000- студен профил ( без термомост), подходящ за вътрешни помещения и стъклени витрини. Характеристики:
- лека конструкция
- устойчив на усукване
- не корозира, дори след нарушаване на покритието
- за отваряеми и неотваряеми прозорци
- комбинира се с много от другите системи
- може да се боядисва прахово по RAL
- многообразие от завършващи цокли, подцокли, первази
Тази серия намира приложение за направа на вътрешни интериорни врати; врати за мокри помещения; димоуплътнени конструкции; стъклени витрини и др. които не се нуждаят от висока термоизолация. Системата “Lorencoline” или " Unicom" припокрива основните характеристики на гореописаната и са подходящи за по непретенциозни обекти ( врати и прозорци за санитарни помещения, мазета, летни помещения, ревизионни отвори и др.)

       
       

серия Е40/ Е 45- профили с прекъснат термомост- за оптимално съотношение цена/ качество. Наред с характеристиките на горната система притежава още и:

- богато разнообразие на прави и заоблени форми на профилите

- избор на монтажна дълбочина на профила- от 52 до 103 мм

- централно ( трето) гумено ЕPDM уплътнение за по- висока защита
- възможност за вграждане на стъклопакет до 40-44 мм дебелина
- възможност за изпълнение на всякакъв тип отваряемост ( врати- балконски и входни; двуосово отваряне с по- широки крила; хармоника; фолксваген и др.)

Тези качества правят серия Е40 подходяща за жилищни нужди, там където е необходима добра топлоизолация. Заради широкия термомост, явления като “конденз” и протичане на дограмата са практически невъзможни. В комбинация с подходящ вид стъклопакет, прозорец изработен от тези профили се доближава плътно до подобен от ПВЦ по отношение на термо и звукоизолационните параметри.

       
       
  • серия Е1600- за плъзгащи прозорци и врати, студен профил. С възможноост за вграждане от 1 до 4 крила и тройна релса. Подходящ е за помещения като преграждане на балкони и вътрешни врати, където пространството е ограничено. Не притежава добра топло и звукоизолация, поради уплътняване на отваряемите части с четково уплътнение.
  • Ремонт на всички видове прозоречни системи- При проблеми с Вашите врати и прозорци не се колебайте да се свържете с нас- готови сме да реагираме своевременно. За повече информация посетете www. pvcremont.com