Душ кабини

  /  
  /   Душ кабини
Душ кабини

СТЪКЛЕНИ ДУШ КАБИНИ И ПАРАВАНИ ОТ СТЪКЛО

Предлагаме изработка и монтаж на нестандартни душ кабини и паравани от стъкло за бани и мокри помещения. В много от случаите стандартните модели преградни стени и паравани не съответстват на размерите и конкретните изисквания за оформление на Вашата баня. Тогава се налага да се подходи индивидуално съобразно спецификата на помещението. Имайте предвид, че единствените ограничения при проектирането са свързани с техническите изисквания относно използваните материали- габарити, товароносимост и др. Предлагаме богат избор на стъкла и аксесоари, които ще удовлетворят и най- смелите идеи. Основните решения са следните:

Обикновено преградните паравани са от закалено стъкло с дебелина 8 или 10 мм със заоблени и кантирани ръбове. Така изработените стъкла са напълно безопасни при употреба. Монтират се в миниатюрни алуминиеви профили- каси (с р-ри до 15x 15 мм) с цел акцентиране върху визуално - естетическите качества на самото стъкло. Може да се добави и акцент върху стъклото - матирана част, дъга или чупка...

Душ кабина в една равнина-180'

Обикновено се разделя на 2 части, като едната се отваря. Двете стъкла може да са с различни размери в широчина, матирани или прозрачни. Всички панти и аксесоари са с антикорозионна защита. Уплътненията са на силиконова основа, магнитни и набивни; избягваме използването на санитарни силикони за уплътняване, с оглед намаляване до минимум образуването на мухъл по фугите в бъдеще.


Луксозни душ кабини; нестандартни изпълнения

Душ кабината е проектирана и изпълнена съгласно особеностите на помещението и изискванията на клиента. Всички стъкла са с дебелина 10 мм, закалени и кантирани. Изрязаните стъкла следват точно извивките на камъка, без да се използват профили или уплътнения. Крепежите на хромовите държачи са скрити, пристягащите болтове на пантите са с декоративни капачки. Прехода на стъклата от една равнина в друга е изпълнен с подходящ градус на скосяване ръба на стъклото, така, че погледнато отвътре границата е незабележима.