За нас

  /   За нас
За нас

Фирма "РемАл" ЕООД е регистрирана в Софийски градски съд мес. август 2007г. (ФД 12190). Основен предмет на дейност е производство, монтаж и ремонт на PVC и алуминиева дограма, гаражни врати, всички видове щори и охранителни ролетки. Фирмата е пионер в предлагането на качествени сервизни и ремонтни услуги в горепосочените области още от създаването си, без оглед на това кога и от кого е монтиран продукта. Благодарение на качествата на нашият екип, дружеството за кратко време успя да се утвърди на пазара като водещо в ремонтните услуги. Понастоящем основния обем дейност се пада на предлагането на нови продукти и решения, продиктувано от търсенето на качествени услуги. Водени от мотото, че най-добрата реклама са доволните клиенти, "РемАл" ЕООД се стреми да удовлетвори всички Ваши изисквания по отношение на крайния продукт. За тази цел се стремим непрекъснато да повишаваме знанията и уменията на персонала, да предлагаме нови изделия както и да инвестираме в материално- техническата база. Всички машини и инструменти с които разполагаме са на водещи световни производители- Hilti, Metabo, Makita, безкабелни за по- голяма гъвкавост и независимост при монтажа. Разполагаме със собствен специализиран и помощен транспорт за извършване на монтажна и сервизна дейност.

ПРЕДЛАГАМЕ ЕКСПЕРТНИ РЕШЕНИЯ В СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: Монтаж и сервиз на PVC дограма, доставка и монтаж на гаражни и ролетни врати, поставяне и ремонт на щори, комарници, подмяна на стъклопакети, ремонт на обков- поставяне на противовзломен обков, монтаж и ремонт на бариери и антипаркинг системи.

Това са само част от услугите, които предлагаме. Изпълняваме и много разнообразни и нестандартни решения като напр. метални конструкции, павилиони, зимни градини, душ кабини и паравани, навеси, автоматизация на врати и щори...

За всички възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас.