Щори

Щори

Щорите са десетки видове. Различават се по основния материал (АL, PVC, плат); начин на монтаж спрямо дограмата (вътрешни и външни); посока и движение на отделните елементи (вертикални, хоризонтални)... Могат да се задвижват ръчно, с електромотор или със спомагателен механизъм - манивела. Някои от тях имат опции и за заключване. Съвременните щори са изключително практични и елегантни.Предлагаме монтаж на всички видове вертикални, хоризонтални и ролетни щори с възможност за поставяне върху всякаква дограма.Като естествен завършек на прозореца на Вашия дом или офис различните модели ви позволяват да експериментирате със светлината на деня.

Основни модели щори

Външни ролетни щори-

Притежават неоспорими предимства по отношение слънце и топлозащита на помещенията. Позволяват затъмняване до 100%. Качествените ламели, изработени от PVC или алуминий се явяват още една надеждна преграда между температурните разлики отвън и вътре в помещението. Имат възможност за ръчно управление с шнур, манивела или електромотор. Последните могат да се комбинират с датчици за дъжд, слънце или вятър, което ги прави изключително удобни за употреба. Могат да се боядисват в повече от 200 цвята по RAL, а така също и да имитират популярни дървесни разцветки. Имат опция и за заключване отвътре, което ги прави по- надеждни срещу евентуална агресия отвън.
Актуални цени на ролетни щори на фирма "РемАл" Еоод:


цени на ролетни щори с Алуминиева ламела

Вертикални щори-

Поставят се отвътре спрямо прозореца като успешно заместват пердетата по един елегантен начин. Предлагаме 2 ширини на ламелите- 127 и 89 мм. в 164 цвята и 15 модела плат. Възможно е и да комбинирате различни платове в една щора ( редуване на 2 или 3 цвята и мотива). Водещата релса може да се постави както на тавана, така и на стената. Материите и платовете имат различна степен на светлопропускливост като при затваряне ивиците се припокриват една- друга. Схемите на управление са разнообразни- събиране на платовете при отваряне отляво или вдясно, както и разделяне на две равни части- в средата или в двата края ( тип “перде”).

Хоризонтални щори-

Това са най-разпространените модели ламелни щори, благодарение на тяхната надеждност и най-вече достъпна цена. Предлагаме ги в 2 варианта на ламелите – 16 или 25 мм. Ламелите са метални, с висококачествено лаково покритие за дълготрайна експлоатация. Могат да се поставят по различни начини върху прозореца, като от това зависи какво се постига като резултат. За по- плътно затваряне се препоръчва монтажа да стане върху стъклодържателната лайсна – намалява се светлопропускливостта на прозореца. Възможен е и по- прибран монтаж между самите лайсни ( върху стъклопакета)- щората е монтирана по- дълбоко и не пречи на въртенето на дръжката. За да не провисва при отваряне на прозореца на горна ос ( т.н. двуосово отваряне) се препоръчва поставяне на механизъм за странично водене на щората посредством корда или конец. Може да се използват и комплект фиксатори за последния елемент. Възможни са различни цветови комбинации на платното ( щора тип “черга), както и изработка на нестандартни геометрични форми.

Предлагаме и много от моделите руло щори; плисе и дует щори; римски щори; дървени хоризонтални и бамбукови щори; точният избор за Вас можете да направите като Ви предоставим мостри и каталози на образците, които можете да наложите и сравните върху самия прозорец.

за актуална информация и цени използвайте формата контакти

за ремонтни услуги посетете: www.pvcremont.com